Ebben az évben is megrendezésre kerül városunkban az ESKÜVŐ KIÁLLTÁS a művelődési házban.
 
Lehetőségként kaptuk, hogy a rendezvényen, a bejárat elötti részen kiállíthatunk olyan veterán járműveket, mellyekkel azt tudnánk demonstrálni és bemutatni, hogy az egyesületünknél lévő egyes veterán járműveket is lehet esküvő alkalmával bérelni, ill. egy-egy kiemelt családi rendezvény során igénybe venni.
 
Az a kérésünk, hogy aki erre a rendezvényre ki tudja állítani járművét, az jelentkezzen, mivel igen rövid a határidő és a rendezőknek ezt a lehetőséget visszajeleztük. (Molnár Kálmán 20/9715978 ill. Neuberger Tamás 30/9365810)
 
A rendezvény több éve sikeresen működik, veteránegyesületünk népszerűsítéséhez is ezáltal hozzá tudunk járulni.
 
A rendezvény időpontja:  2014. január 18-19 (szombat-vasárnap), 10.00-18.00
Helyszín: Flesch Károly Művelődési Központ
 
Aki fel akarja ajánlani a járművét rendezvényekre, esküvőkre, és meg tudja ezen a hétvégén oldani a kiállítást, várjuk mielöbbi jelentkezését. 
 
Az idő rövidsége miatt kérünk benneteket, szóljatok olyan egyesületi társainknak is, akik nem használják ezt a levelezési formát.
A jelentkezők száma fogja meghatározni, hány gépjárművet tudunk kiállítani. Aki azonban részt akar venni, annak a járműre elkészített, egységes, bemutatkozó táblát- kérjük - helyezze ki a járműre.
 
Az egyesületről szóló bemutatkozó szóróanyagot, a bérlés feltételeit tartalmazó anyagot a rendezvényre elkészítünk, a rendezvényre kilátogatók abból tájékozódhatnak.
 
Egyéb részletet megosztunk a jelenkezőkkel.....
 
 
Veterános üdvözlettel:
 
mmveteran2012

Módosítás: ( 2014. január 14. kedd, 17:17 )